DOC to Image Converter

DOC to Image Converter

DOC to ImageConverter converteert word DOC, RTF om de professionele kwaliteit van de afbeelding
Gebruikerswaardering
4.0  (2 stemmen)
Jouw stem
Score
2.1
100% schone software. Controleer het rapport.
Dit programma ontving 5 onderscheidingen
Bent u op zoek naar software die u zal toestaan om te zetten van de indeling Word-document naar een afbeelding(Jpeg - /Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps) bestandsformaat? DOC to Image(Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps) Converter V4.0 is het antwoord op al uw bestand conversie behoeften.
Als u een document (DOC) - bestand en u nodig hebt om te zetten in een niet-bewerkbare afbeelding bestand dat eenvoudig naar e-mail (als BMP)!
Het omzetten van uw DOC bestanden te BMP is nog nooit zo makkelijk geweest!
Met behulp van DOC to PDF Converter in Microsoft Word Simply kies Bestand/Openen in Microsoft Word voor het openen van een originele Word-document, en klik vervolgens op de "Opslaan als Image" knop in de werkbalk te maak direct een Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps-bestand van het Word-document.
DOC to Image(Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps) Converter V4.0 is de snelle, gemakkelijkste manier om te converteren van word-DOC, RTF professionele kwaliteit Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps-bestanden bestandsformaat. De eenvoudig te gebruiken interface kunt u voor het maken van Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps-bestanden door simpelweg op de "Opslaan als Image" - knop van MS Word, het maken van documenten die kunnen worden bekeken op elke computer met een Image viewer.
Info vernieuwd op: