DOC to Image Converter

DOC to Image Converter

DOC to ImageConverter konverterer word DOC, RTF til professionel kvalitet billede
Brugerscore
4.0  (2 stemmer)
Din stemme
Score
2.1
100% ren software. Kontroller rapport.
Dette program modtog 5 præmier
Er du på udkig efter software, der vil give dig mulighed for at konvertere fra Word-dokument format til et billede(Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps) fil-format? DOC to Image(Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps) Converter V4.0 er svaret på alle dine fil konvertering behov.
Hvis du har et dokument (DOC) fil, og du er nødt til at gøre det til en redigeres image-fil, der er let at e-mail (som BMP)!
Konvertere dine DOC filer til BMP har aldrig været nemmere!
Hjælp DOC to PDF Converter i Microsoft Word Simply vælg Fil/Åbn i Microsoft Word at åbne en oprindelige Word-dokument, og klik derefter på "Gem som Image" - knappen i værktøjslinjen til øjeblikkeligt at oprette en Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps-fil fra Word-dokumentet.
DOC to Image(Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps) Converter V4.0 er den hurtig, den nemmeste måde at konvertere word-DOC, RTF til professionel kvalitet Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps-filer fil-format. Dens let-at-bruge interface giver dig mulighed for at oprette Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps-filer ved blot at klikke på "Gem som Image" knappen fra MS Word, oprette dokumenter, som kan ses på enhver computer med en Image viewer.
Information opdateret: