DOC to Image Converter

DOC to Image Converter

DOC to ImageConverter alakítja át a szót DOC, RTF, hogy professzionális minőségű kép
Értékelés
4.0  (2 szavazat)
Az Ön szavazata
Pontszám
2.1
100%-os tisztaságú szoftver. Ellenőrizze a jelentést.
A program 5 díjat kapott
Keres szoftver, amely lehetővé teszi, hogy a convert Word document formátum kép(Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps) fájl formátum? DOC to Image(Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps) Converter V4.0 a válasz, hogy az összes fájl konverzió van szüksége.
Ha egy dokumentumot (DOC) fájlt, majd meg kell, hogy kapcsolja be a uneditable kép fájl, amely könnyen e-mail (mint BMP)!
Áttérés a DOC fájlokat BMP még soha nem volt könnyebb!
Használata DOC to PDF Converter a Microsoft Word Simply válassza a Fájl/Megnyitás Microsoft Word megnyitni a Word eredeti dokumentumot, majd kattintson a "Mentés másként Image" gombra az eszköztáron, hogy azonnal hozzon létre Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps fájlt a Word-dokumentumot.
DOC to Image(Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps) Converter V4.0 a leggyorsabb, legegyszerűbb módon átalakítani szó DOC, RTF, hogy professzionális minőségű Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps fájlokat a fájl formátumát. A könnyen kezelhető felület lehetővé teszi, hogy hozzon létre Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps fájlokat egyszerűen kattintson a "Mentés másként Image" gomb MS Word, dokumentumok létrehozására, amely megtekinthető bármely számítógép egy Image néző.
Információ frissítve: