DOC to Image Converter

DOC to Image Converter

DOC to ImageConverter omvandlar ord DOC, RTF till professionell kvalitet på bilden
Användarbetyg
4.0  (2 röster)
Ditt betyg
Betyg
2.1
100% ren programvara. Kontrollera rapporten.
Detta program har fått 5 utmärkelser
Letar du efter en programvara som tillåter dig att konvertera från Word-dokument format till bild(Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps) filformat? DOC to Image(Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps) Converter V4.0 är svaret på alla dina fil konvertering behov.
Om du har ett dokument (DOC) fil och du behöver för att förvandla det till en redigeras bild-fil som enkelt till e-post (som BMP)!
Konvertera din DOC filer till BMP har aldrig varit enklare!
Med hjälp av DOC to PDF Converter i Microsoft Word Simply välj Arkiv/Öppna i Microsoft Word att öppna en ursprungliga Word-dokumentet, klicka sedan på "Spara som Image" - knappen i verktygsfältet för att snabbt skapa en Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps-fil från Word-dokumentet.
DOC to Image(Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps) Converter V4.0 är snabb, enklaste sättet att konvertera word-DOC, RTF till professionell kvalitet Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps-filer filformat. Det är lätt att använda gränssnittet gör att du kan skapa Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps-filer genom att helt enkelt klicka på "Spara som Image" - knappen från MS Word, skapa dokument som kan visas på en dator med en Image viewer.
Info uppdaterad: