DOC to Image Converter

DOC to Image Converter

DOC to ImageConverter convertește cuvântul DOC, RTF la calitate profesională a imaginii
Evaluare utilizator
4.0  (2 voturi)
Votul dvs.
Scor
2.1
100% software-ul curat. Verifică raportul.
Acest program a primit 5 premii
Sunteți în căutarea pentru software-ul care vă va permite pentru a converti de la document Word format de imagine(Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps) format de fișier? DOC to Image(Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps) Converter V4.0 este răspunsul la toate fișierul dvs. necesitățile de conversie.
Dacă aveți un document (DOC) fișier și aveți nevoie pentru a transforma într-o needitabil fișier imagine atât de ușor la e-mail (cum ar fi BMP)!
Conversia DOC fișiere pentru a BMP nu a fost niciodată mai ușoară!
Folosind DOC to PDF Converter în Microsoft Word Simply alege File/Open în Microsoft Word pentru a deschide un original document Word, apoi faceți clic pe "Salvare ca Image" buton în bara de instrumente pentru a crea instantaneu un Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps file din documentul Word.
DOC to Image(Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps) Converter V4.0 este rapid, mai simplu mod de a converti cuvânt DOC, RTF profesionale-calitatea Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps, fișiere de format de fișier. Ușor de utilizat de interfață vă permite să creați Jpeg/Jpg/Tiff/Bmp/Eps/Ps fișiere de pur și simplu faceți clic pe "Salvare ca Image" butonul de MS Word, crearea de documente care pot fi vizualizate pe orice computer cu un Image viewer.
Informații actualizate în data de: