DOC to Image Converter

DOC to Image Converter

DOC to ImageConverter преобразува дума DOC, RTF за професионално качество на изображението
Оценка
4.0  (2 гласа)
Вашият глас
Резултат
2.1
100% чист софтуер. Проверете доклад.
Тази програма има 5 награди
Търсите ли софтуер, който ще ви позволи да конвертирате от документ формат Word Формат(JPEG/Jpg/Тифф/BMP/полистирол/PS)? DOC to Image(формати JPEG/Jpg/Тифф/BMP/полистирол/PS) Converter V4.0 е отговорът на Вашите нужди файла за преобразуване.
Ако имате документ (DOC) файл и трябва да го превърне в нередактируемом файл с изображение, което лесно да пиша (тъй като BMP)!
Конвертиране на DOC файлове BMP никога не е било по-лесно!
С помощта на DOC to PDF Converter в Microsoft Word Simply изберете файл/отваряне в Microsoft Word преглед на оригиналния документ на Word, след което щракнете върху бутона "Запиши като Image" бутона в лентата с инструменти, за да незабавно да се създават JPEG/Jpg/Тифф/BMP/полистирол/PS-файл от Word документ.
DOC to Image(формати JPEG/Jpg/Тифф/BMP/полистирол/PS) Converter V4.0-това е бърз, лесен начин за конвертиране на Word DOC, RTF за професионално качество във формат JPEG/Jpg/Тифф/BMP/полистирол/PS-файл Формат на файла. Неговият лесен за използване интерфейс ви позволява да създавате изображения JPEG/Jpg/Тифф/BMP/полистирол/PS файлове, просто кликнете на "Запиши като бутон Image" от MS Word, създаване на документи, които могат да бъдат гледани на всеки компютър със зрителя Image.
Информацията е актуализирана на: